GUARDAMOBLES

¿Que és un guardamobles?

És un magatzem adreçat exclusivament a la custodia de mobiliari i utillatge de la llar i oficines. En un guardamobles el seu mobiliari resta emmagatzemat encontenidors de fusta.

En el guardamobles vostè hi podrà dipositar totes les seves pertinences o material d’oficina: mobles, electrodomèstics, quadres, roba, llibres, objectes decoratius, utillatge de cuina, etc.Els guardamobles disposen de seguretat les 24 hores.

En un guardamobles el moviment de mercaderies no és constant com en un magatzem ordinari, això permet una millor conservació del que s’hi deposita, en no manipular-se constantment altres mercaderies juntament amb el seu mobiliari.

El guardamobles propietat de Mudanzas Marin, és situat a Constantí. És equipat de tots els mecanismes propis dels guardamobles, per tal de garantitzar la conservació i emmagatzematge del seu utilllatge. A més, les nostres instal·lacions disposen d’alarmes d’última generació, dispositius anti-empotrament, etc. carretilles elevadoras per el movimient de les seves coses amb més seguretat i menys riscos.